Trommeveske fra Nor-tromma

Trommeveske

Trommevesker:  Jeg har trommevesker for mine store trommer på lager. Passer også mindre trommer. Bildene viser litt forskjellig lyssetting, men trommeveska er sort, og det er også glidelåsen, selv om glidelåsen vises i grått på bildene av trommeveska. Trommeveska passer til de store, runde trommene jeg lager. Veskene lages i fuktbestandig og miljøvennlig "ikke-vevd PP-stoff" (100% Polypropylene), og er Svanemerket fra produsenten. Skrukkene i stoffet er etter pakking / forsendelse og vil henge seg ut etter hvert. 
Prisen for trommeveska er NOK 225,- pr. stk., pluss evt. porto / frakt til deg, hvis du ikke henter og betaler hos meg i Oslo. Porto (for 2024) for sending av en trommeveske (pakket i en boblekonvolutt) innen Norge er NOK 57,-. Du kan enten Vippse til mitt mobilnr. eller forhåndsbetale NOK 282,- til min bankkonto for da slipper du å betale Postens oppkravsgebyr som er NOK 119,- (ihht. Postens 2024-priser, forbehold om endringer). Klikk på valget Kontakt Nor-tromma med en melding, inkl. ditt navn, adresse og mobilnr., så sender jeg trommeveska så snart beløpet har kommet inn.
Sende to trommevesker:  Noen har bestilt to trommevesker, og da blir det rimeligst å sende dem i hver sin boblekonvolutt, dvs. NOK 282,- x 2 stk. = NOK 564,-.  Det er fordi to vesker pakket sammen i en passe stor eske får en høyere porto enn to separate konvolutter.
Størrelse og litt info. om veskene:  Størrelse på selve veska: Diameter er 51 cm og høyde / dybde 11 cm, dvs. litt større enn de store, runde trommene jeg lager. Veska passer kanskje også trommer som andre har laget - sjekk målene. Veska har glidelås rundt kanten, så den kan åpnes helt. Ved siden av tromma får du plass til bl.a. trommestikke, sitteunderlag og / eller lite pledd, vannflaske, matpakke, noen småting el.l.  Veskene kan bære inntil 6 kg i vekt.
Annen info.:  Trommeveska har en regulerbar bærestropp til å henge over skulderen.   OBS:  I det avlange, lyseblå feltet under "Sjamantrommer" kan du skrive ditt navn evt. mobilnr. med vannfast (permanent) tusj, som kjennemerke. Kanskje flere er på samme arrangement med hver sin trommeveske fra meg, så har du et kjennemerke på veska.
Vasking etc:  Trommeveskene kan vaskes for hånd i lunkent såpevann og skylles for hånd. Drypptørres (ikke i tørketrommel). Det anbefales ikke å stryke dem (blir for varmt), heller ikke bruk av klor eller sterke vaskemidler. 
Et lite tips:  Trommeveska er praktisk til å transportere tromma til og fra arrangementer. Tromma bør ikke "bo" fast i veska, for da stenger du inne trommas energier. Ved oppbevaring er det best at tromma henger fritt og luftig på en vegg, mest mulig kjølig året rundt, uten påvirkning av varmeovner, vind / trekk fra ventilasjon eller solskinn. Les mer under fanen Bruk og stell øverst / nederst (eller de horisontale meny-strekene på mobiltelefoner). Klikk på valget Kontakt og send en melding hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille en trommeveske.
Søk